Webwinkel

Bied uw producten en/of diensten online aan en boek resultaat

Webwinkel

Bied online uw producten/diensten aan met een professionele webwinkel.

Meer dan alleen een website.

P

Onbeperkte pagina's

U kunt na oplevering zoveel pagina’s aanmaken dat u zelf wilt! Zo kunt u ongelimiteerd gebruik maken van uw nieuwe website.

P

90 dagen Garantie

U krijgt standaard 3 maanden garantie na oplevering! Komt u erachter dat iets toch niet helemaal goed werkt? Wij lossen het op!

P

Gratis afbeeldingen

De afbeeldingen op de website maken de website. Het gebruik van professionele afbeeldingen is daarom een zeer belangrijk onderdeel.

P

Mobiel vriendelijk

Alle website worden standaard voorzien van een responsive design. Uw bezoekers kunnen op de telefoon, tablet en desktop gebruik maken van de website.

P

Online betaalmogelijkheden

Geef uw klanten de mogelijkheid om online diensten en/of producten bij u af te nemen en direct online te betalen met de populairste online betaalmethoden.

P

Gratis modules

Standaard hebben we een heleboel modules klaar voor de website. We kijken en denken graag met u mee voor de beste oplossing!

P

Snelle oplevering

We zorgen voor een snelle oplevering. Websites worden gemiddeld binnen 14 dagen opgeleverd.

P

Controle

Na oplevering krijgt u volledige controle over de website, hosting, e-mail accounts en wordt de website gekoppeld aan Google services.

P

Veilige website

Uw website wordt voorzien van een SSL certificaat (slotje in adresbalk), antivirus en mallware software die zorgen voor een veilige website voor u en uw klanten.

P

Verzendoplossing

Door onze verzendoplossing verstuurd u tegen de laagste tarieven pakketjes bij de grootste postvervoerders. Stuur automatisch track & trace emails en bied een geautomatiseerde retour systeem.