Website

Laat uw missie en doelen vertalen naar een online meesterwerk.

Webdesign op maat

Tijdens de kennismaking brengen wij uw bedrijf, uw klanten, uw doelen en uw wensen in kaart. Op basis hiervan wordt er een eerste ontwerp gerealiseerd. Hier krijg u de mogelijkheid om eventuele wijzigingen door te geven. De eerste revisie is altijd geheel kosteloos, ongeacht het aantal wijzigingen! Nadat we alle revisies hebben gedaan wordt de website opgeleverd. U weet altijd voorraf welke kosten in rekening worden gebracht en u kunt altijd live meekijken met de bouw van uw website.

Meer dan alleen een website.

P

Onbeperkte pagina's

U kunt na oplevering zoveel pagina’s aanmaken dat u zelf wilt! Zo kunt u ongelimiteerd gebruik maken van uw nieuwe website.

P

90 dagen Garantie

U krijgt standaard 3 maanden garantie na oplevering! Komt u erachter dat iets toch niet helemaal goed werkt? Wij lossen het op!

P

Gratis afbeeldingen

De afbeeldingen op de website maken de website. Het gebruik van professionele afbeeldingen is daarom een zeer belangrijk onderdeel.

P

Mobiel vriendelijk

Alle website worden standaard voorzien van een responsive design. Uw bezoekers kunnen op de telefoon, tablet en desktop gebruik maken van de website

P

Gratis modules

Standaard hebben we een heleboel modules klaar voor de website. We kijken en denken graag met u mee voor de beste oplossing!

P

Snelle oplevering

We zorgen voor een snelle oplevering. Websites worden gemiddeld binnen 14 dagen opgeleverd.

P

Controle

Na oplevering krijgt u volledige controle over de website, hosting, e-mail accounts en wordt de website gekoppeld aan Google services.

P

Veilige website

Uw website wordt voorzien van een SSL certificaat (slotje in adresbalk), antivirus en mallware software die zorgen voor een veilige website voor u en uw klanten.