Welkom!

SEPA incasso machtiging O200104 & openstaande posten

Stap 1

Lees de tekst op deze pagina, de algemene voorwaarden en privacy verklaring zorgvuldig door en vink de checkbox aan als u hiermee akkoord gaat.

Stap 2

Vul het machtigingsformulier in en voltooi de betaling om de machtiging af te geven. Dit is tevens ook de betaling voor de eerste periode.

Stap 3

De betaling is verricht en de automatische incasso is geactiveerd met het rekeningnummer waarmee u de betaling verricht.

Machtiging

Deze machtiging is om de kosten voor uw Enterprisecontract (O200104) vier wekelijks te incasseren van uw rekening d.m.v. SEPA incasso. Deze machtiging wordt niet gebruikt voor toekomstige bestellingen. U ontvang hier altijd apart een factuur en betaalverzoek voor. Met deze machtiging geeft u aan dat Spot WebDesign het bedrag voor uw Enterprisecontract iedere 4 weken automatisch mag afschrijven van uw rekening. Tevens is dit de betaling van de openstaande posten tot op heden. De openstaande posten bestaan uit: F22-21, F22-22, F22-50, F22-71 en F22-85. Samen zorgen deze facturen voor een openstaand bedrag van €188,95 inclusief btw.

Akkoord

Door het machtigingsformulier in te vullen en de betaling via IDEAL te verrichten geeft u aan akkoord te gaan met vierwekelijkse machtiging automatische incasso (€59,29), onze privacy statement en algemene voorwaarden.

Machtigingsformulier

Periodieke afschrijving € -