Welkom terug!

Enterprisecontract O22038

Stap 1

Lees de tekst op deze pagina, de algemene voorwaarden en privacy verklaring zorgvuldig door en vink de checkbox aan als u hiermee akkoord gaat.

Stap 2

Vul het machtigingsformulier in en voltooi de betaling om de machtiging af te geven. Dit is tevens ook de betaling voor de eerste periode.

Stap 3

De betaling is verricht en de automatische incasso is geactiveerd met het rekeningnummer waarmee u de betaling verricht. U ontvangt na verwerking van uw betaling de factuur per email.

Machtiging

Deze machtiging is om de kosten voor uw Businesscontract (O22038) vier wekelijks te incasseren van uw rekening d.m.v. SEPA incasso. Deze machtiging wordt niet gebruikt voor toekomstige bestellingen. U ontvang hier altijd apart een factuur en betaalverzoek voor.

Met deze machtiging geeft u aan dat Spot WebDesign het bedrag voor uw Businesscontract iedere 4 weken automatisch mag afschrijven van uw rekening. Tevens is dit de betaling van de eerste periode en betaling van het geleverde maatwerk exclusief webwinkel (F22-236). De eerder gestuurde factuur (F22-219) komt daarbij te vervallen. hiervoor heeft u creditnota F22-235 ontvangen.

Zoals afgesproken wordt het webwinkel gedeelte niet in rekening gebracht en zal de webwinkel met de re-design medio februari 2023 kosteloos worden verwijderd van inkmywholbodywaalwijk.nl.

 

Akkoord

Door het machtigingsformulier in te vullen en de betaling via IDEAL te verrichten geeft u aan akkoord te gaan met de inhoud van O22038. U ontvangt de factuur voor de eerste periode nadat wij uw betaling (en tevens akkoord) hebben verwerkt.

Machtigingsformulier

Vier wekelijkse afschrijving € -